Op zoek naar wat snelle tips voor het plannen van je stedentrip naar Hamburg? Check:

Plan een stedentrip naar Hamburg
Drie dagen in Hamburg

Prangende vragen over Hamburg? Opmerkingen of suggesties voor Standort Hamburg? Even een babbeltje maken? Neem gerust contact op, ik hoor graag van je!

Mail naar fem [at] standorthamburg.eu of zoek me hier op:

Op Twitter: @feminadocta
En op Facebook: Feminadocta | Standort Hamburg
En ook op Instagram: feminadocta

Je kunt natuurlijk ook via het contactformulier schrijven:

 

Post vind ik hartstikke leuk. Ik beantwoord ook graag je vragen. Ik vind het echter niet zo tof als ik in je vraag duik en je een mooi antwoord stuur en vervolgens nooit meer van je hoor. (We hoeven heus geen pen pals te worden, en het voelt een beetje schooljufferig om dit hier te zetten, maar toch… In een live gesprek loop je tenslotte ook niet gewoon weg nadat iemand je antwoord gegeven heeft. Neem ik maar even aan.)