50 dingen die je in Hamburg gedaan moet hebben

Stel, je komt naar Hamburg, en je hebt alle tijd van de wereld.

Wat moet je dan echt gaan doen voor het ultieme hamburg-gevoel?

Toen ik begon een lijstje aan te leggen hadden we het al snel over een enorme waslijst… Maar omdat we ook hier toch ergens moeten beginnen, heb ik me beperkt tot 50 dingen die je moet zien, proeven en beleven om goed kennis te maken met Hamburg. Natuurlijk is het maar een begin, en ook een persoonlijke verzameling, maar met deze ervaringen kom je echt een heel end, al zeg ik het zelf.

50 dingen die je in Hamburg gedaan moet hebben

[klik op de foto voor grotere versie]

Gratis gids ’50 dingen die je in Hamburg gedaan moet hebben’ bij de nieuwsbrief

Zoals je ziet heb ik met infographics gespeeld. 😉 En het valt je waarschijnlijk ook op dat de beschrijvingen wat beknopt zijn. Stimmt! Dat zit zo: alle details, incl. adressen en websites, heb ik verzameld in de gids ’50 dingen die je in Hamburg gedaan moet hebben’ en geef ik cadeau bij de nieuwe maandelijkse nieuwsbrief van Standort Hamburg.

Jawel, ik heb een voorraad aan extra Hamburg-tips verzameld en er zijn nog andere gidsen in de maak, waaronder een gids over de leukste dagtrips in de omgeving van Hamburg en een gids met insidertips. Vanaf 2 april gaan we dus weer van start met een fonkelnieuwe nieuwsbrief.

Wil je de maandelijks insider tips uit Hamburg ontvangen Ên de uitgebreide gids met dingen die je unbedingt moet doen als je een stedentrip naar Hamburg maakt hebben, meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief:

Ik wil die nieuwsbrief!

(check je mail om op de bevestigingslink te klikken)

Als je je aanmeldt, kun je de gids meteen downloaden.
De eerstvolgende nieuwsbrief verschijnt dan vanaf tweede Paasdag, 2 april op elke 2e van de maand.

Omdat het natuurlijk wel leuk moet blijven, ga ik zorgvuldig met je e-mailadres om en gebruik ik het alleen om je de gids en de nieuwsbrief te kunnen sturen. De disclaimer en het privacybeleid van Standort Hamburg kun je hier lezen: Disclaimer Standort Hamburg

Gratis gids 50 dingen die je in Hamburg gedaan moet hebben bij de nieuwsbrief van Standort Hamburg

2 gedachten over “50 dingen die je in Hamburg gedaan moet hebben

Een reactie plaatsen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Als je een reactie achterlaat, ga je akkoord met de voorwaarden en privacyverklaring van Standort Hamburg.