Home Ontdek Hamburg Crime Day Hamburg

Crime Day Hamburg

door Fem
Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Denk jij als je van de bindweefselmassage komt ‘als ik nu op weg naar huis het loodje leg onder verdachte omstandigheden, dan zit ik dus onder de blauwe plekken en zit het DNA van de masseur echt all-over-me. Zou hij zich daar wel van bewust zijn’? Dan is het wellicht tijd om professionele hulp te zoeken, of je moet zorgen dat je op 24 september 2022 in Hamburg bent, zodat je Inner-Kommissar zijn* hart kan ophalen aan de Crime Day.

Trakteer je inner-Kommissar op Crime Day Hamburg

Luister je true crime podcasts voor de ontspanning, verslind je Krimis en wil je precies weten waarom mensen doen wat ze doen en het hoe en waarom van misdaden én de oplossing ervan tot op de bodem uitzoeken… nou, dan zou ik dus deze herfst fluks naar Hamburg komen (niet alleen dan, trouwens, voor de volledigheid, maar dit geheel terzijde), want je bent niet de enige.

Op Crime Day ben je aan het juiste adres om diep in de wereld van de misdaad te duiken. Van waargebeurde misdaad tot fictie – op het programma van Crime Day ga je in gesprek met politiemensen, criminologen en advocaten, met Duitse true crime experts en met internationale Krimi-auteurs, om een paar dwarsstraten te noemen. Uiteraard kun je iedereen het hemd van het lijf vragen. In de digitale luisterlounge kun je bovendien de hele dag naar een nieuwe audio-Krimi luisteren.

Crime Live in the livestream-serie

Is september je nog te ver weg, dan is er de livestream-serie Crime Live om het wachten draaglijk te houden, gewoon vanaf je eigen bank. Tijdens de livestream-afleveringen vertellen Krimi-auteurs en true crime experts over hun werk. Ook hen kun je, via de chat, al je vragen stellen.

Crime Day praktisch

De nieuwe editie van Crime Day vindt plaats op 24 september 2022. Neem je zeebenen mee, want de locatie is het museumschip Cap San Diego. Geen zeebenen voorhanden? Dan kun je ook op de dag zelf via de live stream meedoen.

Het volledige programma voor 2022 staat binnenkort online.

Tickets kosten tussen € 20 en € 75 en kun je kopen in de ticketshop.

Meer (true) crime in Hamburg

Ja zeg, zei iemand soms crime? Want daar heb ik wel wat tips voor:

CSI St. Pauli tour

Heb je nog niet genoeg, maak dan samen met een gids de misdadig spannende kant van St. Pauli onveilig tijdens een CSI St. Pauli tour. Kom alles te weten over de beruchte Spartacus League en hun rooftochten langs Reeperbahn, ontdek waar de louche types zich door de jaren heen hebben opgehouden en ken je trouwens ook vrouwenmoordenaar Fritz Honka al?

CSI St. Pauli tour – anderhalf uur wandelen door St. Pauli, met een crime-gids.
Talen: Engels en Duits
€ 25 per persoon

Crime Day Hamburg op 24 september 2022: pogramma en tips

Op naar Hamburg!

Kun je niet wachten om naar Hamburg onveilig of juist veiliger te maken, dan helpt deze pagina je op weg om je reis te plannen. Met de trein ben je in een paar uur in de stad. Bekijk ook deze artikelen voor nog meer inspiratie:

*m/v/d

Heb je deze artikelen al gelezen?

Laat een reactie achter

Standort Hamburg is de enige Nederlandstalige blog die helemaal om Hamburg draait. Dé plek dus om tips te vinden voor je stedentrip Hamburg!

© 2012-2024 Standort Hamburg / femina docta. Alle rechten voorbehouden.  

Standort Hamburg gebruikt cookies om de site goed te laten draaien. OK Cookiebeleid