Evenementen in Hamburg

Let op! Dit festivaljaar kunnen nog niet alle festivals plaatsvinden en ook uitgaan gaat momenteel niet of niet zoals je gewend bent. Bekijk hier alle updates rondom de coronamaatregelen in Hamburg en check de website van de organisatie om te zien of het festival of de locatie waar je naartoe wilt doorgaat of open is.

Maak je binnenkort een stedentrip naar Hamburg en ben je benieuwd welke festivals, tentoonstellingen en andere evenementen er dan in de stad plaats vinden? Of ben je op zoek naar een plek om te dansen of een borrel te drinken? 

Dat komt goed uit! Op deze pagina vind je mijn uitgaanstips en overzicht van events in Hamburg. 

Viel Spaß!

4 gedachten over “Evenementen in Hamburg

  • Dank! Wordt aan gewerkt: ik ben druk bezig nieuwe evenementen aan de kalender toe te voegen en houd in de gaten wanneer nieuwe data bekend worden!

   Beantwoorden
 1. Dag Fem,

  Heb je ook een lievelingstheater, of liever gezegd. Wat is een leuke voorstelling voor twee Nederlandse meiden die wel wat Duits kunnen verstaan. Ik heb zelf al wat zitten zoeken, maar het aanbod is enorm. Zijn alle musicals in het Duits?
  We komen van 10 tot 14 september naar jouw Stad.
  Ik hoop op een reactie.

  Beantwoorden
  • Hoi Aleid, leuk dat jullie naar Hamburg komen! Ik vind zelf het Hamburger Kammerspiele Theater leuk, en het Altonaer Theater. Ik zal later vandaag nog even kijken of ik iets specifieks zie. De Hamburger Theaternacht is ook interessant, maar die is al op 8 september. De musicals zijn inderdaad in het Duits. Ik vond het bij Das Phantom der Oper (2014, toen mijn Duits nog wat minder goed was) goed te doen – de liedjes en het visuele spektakel maken het wel goed te volgen.

   Beantwoorden

Plaats een reactie