Maak je binnenkort een stedentrip naar Hamburg en ben je benieuwd welke festivals, tentoonstellingen en andere evenementen er dan in de stad plaats vinden? In onderstaande agenda houd ik zo goed mogelijk de leukste evenementen in Hamburg voor je bij. Daarnaast tip ik je nog een paar andere plekken waar je info kunt vinden over wat er in Hamburg loos is tijdens jouw stedentrip.

(Bekijk je deze pagina op je telefoon? Dan zie je hier waarschijnlijk geen kalender… :/ Maar als je naar beneden scrollt, dan zie je een kleinere versie!)

Meer evenementen in Hamburg voor in de agenda

Mijn kalender is natuurlijk bij lange na niet volledig, en ik geef toe dat hij misschien ook een tikkeltje subjectief is… (ook al doe ik echt mijn best om hem breed te maken – ik heb zelfs een jazzfestival opgenomen!)

Daarom tip ik je hier nog drie (vier!) andere goede plekken om op zoek te gaan naar events in Hamburg:

  • Heute in Hamburg – voor als je wilt weten wat er vandaag, morgen en overmorgen te doen is
  • Kulturlotse – voor alle gratis evenementen
  • Szene Hamburg – geeft een redelijk breed beeld van markten, festivals, concerten enz., zowel in Hamburg als in de regio.
  • Jaarkalender Hamburg – en check ook zeker even mijn jaarkalender, waar je per maand leuke activiteiten in Hamburg vindt.

Altijd even checken

Deze agenda is work in progress, voor sommige evenementen zijn bijvoorbeeld de data pas kort van te voren bekend. Ik houd de agenda zo goed mogelijk bij, maar check voor alle up-to-date informatie over tijden, locaties en prijzen ook altijd even de site van het evenement zelf – het zou zonde zijn als je voor een dichte deur zou komen te staan.

Heb je zelf aanvullingen? Wunderbar, vertel ze me in de comments, dan kan ik ze opnemen in de kalender!

Viel Spaß!

Evenementen in Hamburg - verzameld in één agenda | Standort Hamburg