Hamburg Helpdesk

Sta je op het punt naar Hamburg te verhuizen voor werk, studie, de liefde of gewoon omdat de stad zo leuk is? Wil je een gave stedentrip maken, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je reis? Of ben je op zoek naar de geschiedenis van je familie en weet je dat een deel van die geschiedenis in Hamburg ligt?

Dan kan ik je helpen! Welkom bij de Hamburg Helpdesk!

Moin! Ben je op zoek naar het laatste nieuws over de maatregelen die Hamburg neemt om het coronavirus in te dammen? Bekijk dan deze pagina voor het laatste nieuws en links naar betrouwbare bronnen.

Hamburg Helpdesk: Advies op maat van Standort Hamburg: verhuizen naar Hamburg, hulp bij het plannen van je reis, advies bij familieonderzoek

Advies bij je verhuizing naar Hamburg

Popel je om je nieuwe leven te starten maar weet je niet goed waar je moet beginnen?

Geen nood, de Hamburg Helpdesk staat je bij! Met de blog kom je natuurlijk al een heel eind, maar als je extra tips nodig hebt, hulp bij het decoderen van instanties, enz., dan kun je me inhuren voor verhuishulp op maat.

Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven. Als ik denk dat ik je niet kan helpen, zeg ik je dat eerlijk en betaal je uiteraard niets. Kan ik je wel helpen, dan wordt het natuurlijk leuk. We spreken precies af wat ik wanneer ga doen, en na betaling van de aanbetaling ga ik aan de slag.

Let op: ik ben geen jurist en ook geen fiscalist. Ik kan je dus niet helpen met belastingzaken of juridische zaken. Maar wel met een hele hoop andere dingen. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Ik werk zowel samen met particulieren die hun eigen verhuizing organiseren als met bedrijven die Nederlandse werknemers in Hamburg willen inzetten.

Reisplan op maat

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het samenstellen van je reisprogramma? Dan kan ik je helpen! Neem contact op voor meer informatie en de tarieven, dan bespreken we in een vrijblijvend gesprek wat je wensen zijn en wat ik voor je kan doen.

Let op: ik kan je helpen met het samenstellen van een programma op basis van je wensen, maar boekingen en dergelijke kan ik niet voor je overnemen.

Ik werk zowel samen met particulieren die een stedentrip Hamburg willen maken als met bedrijven die een bedrijfsuitje willen organiseren.

Op zoek naar je familiegeschiedenis

Gaat in jouw familie het verhaal dat er een straat in Hamburg naar je overgrootvader is vernoemd en wil je daar graag het fijne van weten? Of ben je op zoek naar meer informatie over familieleden van wie je weet dat ze ooit in Hamburg hebben gewoond? Dan ga ik graag met je op zoek. Ik ben dol op lokale geschiedenis, en ben bovendien super nieuwsgierig. 🙂

Ik kan voor je uitzoeken bij welke instanties je moet zijn voor meer informatie, en kan ook contact met deze instanties opnemen of je begeleiden bij een bezoek aan instanties en archieven. Neem voor alle mogelijkheden en tarieven gerust contact met me op!

Stuur meteen een mail!