Home Emigratie James Bond en de ontsnapping uit het Seniorenheim

James Bond en de ontsnapping uit het Seniorenheim

door Fem
Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Hey Leude, ben ik weer! Ik heb behoefte aan vrolijk en grappig nieuws. Dus ik dacht, ik probeer weer eens een serietje. Of misschien wordt het ook geen serietje, maar in elk geval wilde ik even met je delen dat de nieuwe James Bond-film laatst in het Hessense Fulda voor een hoop opwinding zorgde. Of eigenlijk niet 007 zelf, maar een 84-jarige fan. Inclusief bestorming van de bioscoop door de politie. Avontuur!

Het zal je gebeuren dat je nietsvermoedend in de Cinestar zit om de laatste shenanigans van 007 te aanschouwen en dat er dan opeens vier agenten binnenstormen. Samen met twee medewerkers van een bejaardenhuis?!

Jawel! Gebeurde begin oktober in Fulda. Dat kwam zo: een 84-jarige bewoner van een Seniorenheim in de buurt van de bioscoop was niet komen opdagen voor het avondeten. Problematisch. Sterker nog, van voornoemde bewoner ontbrak elk spoor, dus al snel werd er een zoektocht op touw gezet.

Het spoor leidde vrijwel meteen naar de bioscoop. Interessant, hoe kom je erop? (Het zou niet de eerste locatie zijn waar ik naar een ontsnapte bejaarde zou zoeken…) Nanu, de goede man was een fanatiek 007-fan en had een paar weken eerder al geprobeerd de nieuwe Bond in de bios te zien, ook al draaide de film toen helemaal nog niet.

Bij zijn tweede poging had onze fan dus duidelijk meer succes. Toen hij eenmaal gevonden was, kon hij de film ook gewoon verder kijken. Voor de zekerheid wel met een bioscoopmedewerker naast hem. Vermoedelijk om te voorkomen dat hij na de voorstelling nog ergens op zoek zou gaan naar een bar voor een martini (shaken, not stirred, versteht sich). Bij de voorstelling kreeg hij namelijk geen martini, maar een cola…

bron: hessenschau.de

Ben je in Hamburg en wil je No Time to Die zien? Check dan hier de leukste bioscopen van Hamburg. 🙂

Heb je deze artikelen al gelezen?

Laat een reactie achter

Standort Hamburg is de enige Nederlandstalige blog die helemaal om Hamburg draait. Dé plek dus om tips te vinden voor je stedentrip Hamburg!

© 2012-2024 Standort Hamburg / femina docta. Alle rechten voorbehouden.  

Standort Hamburg gebruikt cookies om de site goed te laten draaien. OK Cookiebeleid