Home Ontdek Hamburg Kaffee & Kuchen in Eimsbüttel

Kaffee & Kuchen in Eimsbüttel

door Fem
Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Het is weer zover, je gelooft het haast niet. Maar ja, het is weer Kaffee & Kuchen-tijd! Dit keer gaan we taart eten in Eimsbüttel.

Café Delice

Een klein stukje Frankrijk in Hamburg, gewoon aan de Osterstraße. Ik ben fan van de briochettes. En de steeds wisselende Kuchen-kaart. 🙂 Delice is trouwens ook een leuke plek om te ontbijten. Er is een klein terras (wel aan de straat – maar dat is in de Osterstraße best vermakelijk, eigenlijk).

Café Delice, Osterstraße 168

Osterdeich

Osterdeich is (heel) klein, maar fijn, want: cupcakes. Hele snoezige 🙂 Omdat de toko zo klein is, en de cupcakes zo geliefd, kun je het beste even reserveren.

Osterdeich, Müggenkampstraße 34

Café Zeitraum

Vegans opgelet: in een gemütliche huiskamersfeer kun je bij Café Zeitraum alles krijgen dat je wilt. De kaart is all-vegan. (Ik ben persoonlijk voorstander van plekken waar je en-en kunt krijgen, maar dit café is zo gezellig dat ik het wel wilde noemen.)

Café Zeitraum, Müggenkampstraße 45

Glück & Selig

Een zoet cafeetje in een (mij iets te) zoete inrichting, waar het ontbijt een aanrader is, maar vooral ook de warme vruchten-crumble. Ook Glück & Selig is klein van stuk en in het weekend een van de populairste plekken van Eimsbüttel om taart te eten, dus ook hier doe je er goed aan te reserveren. (Aan de andere kant: mocht dat niet lukken, dan zitten er goede alternatieven in de buurt, zoals Delice en Osterdeich.)

Glück & Selig, Heußweg 97

Meer Kaffee & Kuchen in Eimsbüttel

Eimsbüttel heeft nog meer te bieden, dat verbaast je vast niet. Je leest hier alles over deze gezellige wijk.

Guten Apetit! Kom je binnenkort taart eten?

Kun je niet wachten om naar Hamburg te gaan, dan helpt deze pagina je op weg om je reis te plannen. Met de trein ben je er zo! Bekijk ook deze artikelen voor nog meer inspiratie:

Ga je liever in een andere wijk taart eten? Bekijk dan het grote Kaffee & Kuchen overzicht met mijn favoriete adressen in mijn favoriete adressen. (Advies: vooraf ff wat balansdagen inplannen, want er zijn meer dan 40 adressen waar je naartoe moet.)

Heb je deze artikelen al gelezen?

Laat een reactie achter

Standort Hamburg is de enige Nederlandstalige blog die helemaal om Hamburg draait. Dé plek dus om tips te vinden voor je stedentrip Hamburg!

© 2012-2024 Standort Hamburg / femina docta. Alle rechten voorbehouden.  

Standort Hamburg gebruikt cookies om de site goed te laten draaien. OK Cookiebeleid