De leukste hotels in Hamburg

Je komt natuurlijk niet hoofdzakelijk voor je hotel naar Hamburg, maar een fijne plek om uit te rusten van je belevenissen is wel belangrijk. Gelukkig zijn er in Hamburg vele leuke, comfortabele en handig gelegen hotels te vinden. Van budget tot luxe, van praktische kamers tot hotels die op zichzelf een bezienswaardigheid zijn; er is voor ieder budget en iedere voorkeur iets te vinden.

Er zijn meer dan 500 hotels in Hamburg, dus de kans bestaat dat je zo een paar uur kwijt bent aan het bekijken van hotelpagina’s en het speuren naar mooie hotelaanbiedingen.

En hoewel dat best leuk is (vind ik), heb je wel wat beters te doen (bijvoorbeeld bedenken wat je in Hamburg allemaal wilt zien!). Om de keuze wat makkelijker te maken heb ik de leukste hotels in Hamburg voor je op een rij gezet. Ik heb ze opgedeeld in budget hotels, design hotels, luxe hotels en hotels met een verhaal.

Ben je op zoek naar een hotel in een bepaalde wijk, kijk dan in het overzicht van hotels per wijk.

Mijn 3 favoriete hotels in Hamburg

  • Fritz im Pyjama, – super centraal en toch rustig, en met super gaaf design
  • Lindner Park-Hotel Hagenbeck – luxe met uitzicht op de apies (want direct naast de dierentuin).
  • Gastwerk Hotel– een prachtig hotel in een bijzonder gebouw: de oude gasfrabriek die vroeger heel Hamburg van stroom en licht voorzag

Vind een hotel dat bij je past

2 gedachten over “De leukste hotels in Hamburg

Plaats een reactie