Samenwerken met een Hamburgkenner?

Dat kan! Ik ben tekstschrijver, vertaler en reacteur en ben gespecialiseerd in teksten over reizen. In het bijzonder natuurlijk in teksten over Hamburg en Duitsland. Wil je dus je product, dienst of bestemming in Duitsland bij vele Hamburgfans onder de aandacht brengen, dan is Standort Hamburg de perfecte plek voor een samenwerking. Uiteraard kan ik je ook helpen met teksten voor je eigen site, social media of een ander platform.

Diensten van Standort Hamburg

Samenwerking op de blog

Standort Hamburg is de perfecte plek om je reisproduct/dienst bij vele Hamburgfans onder de aandacht te brengen.Tekstschrijver voor de reisbranche

Wat maakt dat reizigers wéten dat ze in jou moeten komen logeren? Dat ze écht iets missen als ze niet met jou op rondleiding gaan? Jouw unieke verhaal. Ik help je graag dat verhaal te vertellen.

Vertaler voor de reisbranche

Verover de reiswereld met een vertaling die precies op jouw doelgroep toegespitst is.
Fem Eggers

schrijft over reizen

Moin! Standort Hamburg is de blog van tekstschrijver & redacteur & vertaler & Fem Eggers. Hamburg is al ruim 6,5 jaar mijn Standort. Dat verbaast je vast niet!

Als tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in teksten over reizen. Wil je reizigers met een voorliefde voor Duitsland bereiken, dan ben je bij mij aan het goede adres!

Fem

Een greep uit mijn portfolio

Neem meteen contact op