Tekstschrijver voor de reisbranche

Wat maakt dat reizigers zeker weten dat ze in jouw hotel moeten komen logeren? Of dat ze écht iets missen als ze niet met jou op tour gaan? Of dat jouw reisproduct in geen geval mag ontbreken in hun koffer?

Ik heb het antwoord: jouw eigen verhaal.

En ik help je graag dat verhaal te vertellen.

tekst over reizen nodig?

Reisteksten

Ik beschrijf bijvoorbeeld je reis, product of dienst voor je, de teksten voor je website of brochures of een blogpost of gids over een bepaalde bestemming.

Het is belangrijk dat je doelgroep je online moeiteloos kan vinden, dus daar let ik bij het schrijven extra op.

Voor wie?

Kortom, werk je in de reisbranche en heb je een tekst nodig die reizigers omver moet blazen, dan ben ik je man. Nou ja, vrouw.

Over mij

Moin! Ik ben Fem, tekstschrijver, redacteur en vertaler. Teksten over reizen zijn mijn specialiteit. Ik schrijf al sinds 2011 over reizen. Sinds 2013 doe ik dat vanuit het mooie Hamburg.

Wil je meer weten over mijn werk, reis dan door naar feminadocta.nl

Wil je direct contact opnemen, dan bereik je me het snelst via het contactformulier onderaan!

Voor wie ik geschreven heb

Ik heb o.a. de teksten voor de gids Time to Momo Hamburg 2017 geschreven (zowel voor de gedrukte gids als alle teksten voor de website). Ik schreef o.a. ook voor Expedia, Gute Leude Fabrik, Hamburg Marketing, GoEuro, Duits Verkeersbureau, Bremen Tourismus, Hannover Tourismus, boekingsportalen en voor hotelsites.

Werkwijze

Wil je ook graag dat ik jouw verhaal vertel zodat je klanten je makkelijker kunnen vinden?

Stuur me dan een mail en vertel me waar de tekst over moet gaan, hoeveel woorden je nodig hebt en, niet onbelangrijk, wanneer de tekst klaar moet zijn.

Ik werk vanuit Hamburg. Wil je je opdracht combineren met een stedentrip (aanrader, hoor!), of ben je voor werk in de stad, dan ben je uiteraard van harte welkom voor Kaffee & Kuchen. Anders bespreken we ons project via de mail of telefoon, dat gaat net zo goed.

In elk geval nemen we alles door en stuur ik een offerte. Is die akkoord, dan ga ik fluks aan de slag en lever de geoptimaliseerde tekst voor de afgesproken deadline ben je in. Bij teksten voor de toeristische branche zit er altijd één correctieronde in de prijs.

Stuur meteen een mail!

Een andere tekst over reizen nodig?

Heb je een idee dat goed bij Standort Hamburg zou passen, dan kun je je doelgroep ook goed bereiken via een samenwerking met de blog Standort Hamburg.

Heb je al een tekst over reizen, maar is hij opgesteld in de verkeerde taal? Vanuit het Engels naar het Nederlands vertaal ik hem graag voor je!